
Anna nagyon finom bab salátát hozott, Gourmandula pedig egy hősies zöldséges muffint és ezt a zseniális sütit.
Arra gondoltam, hogy nem szeretnék komplett kaját vinni, inkább sok féle apróságot, amiből beszélgetés közben bekap 1-2 falatot az ember. Ezért esett a választásom a mártogatós cuccokra minikenyérkékkel és zöldségekkel, és a végén a multikultiság jegyében kiegészítettem a menüt egy frittataval és egy quichesel (olasz-francia), illetve az sem volt utolsó szempont, hogy a kiírásban olyan ételeket kért a művésznő, amik 4-5 órát kibírnak különleges frissen tartó eszközök nélkül, és ezek tökéletesen megfelelnek ennek a követelménynek.
Na de szószaporítás helyett itt a menü:
- karamellizált hagymás quiche
- sárga és zöld cukkinis frittata gorgonzolával
- zöldfűszeres pácolt feta
- napon szárított paradicsomos pácolt feta bazsalikommal és kakukkfűvel
- padlizsánkrém
- zöldfűszeres sajtkrém
- körözött
- hummusz
- zsömlék (indulás előtt kivéve a sütőből)
- zöldségek hasábokra vágva (kígyóuborka, sárgarépa, paprika)
- koktél paradicsom
- olajbogyó
- és desszertnek duplakrém piros gyümölcsökkel és mézzel (két féle ribizli, eper, málna, fekete szeder)
Hála a jó égnek a nagy rohanásban sikerült itthon felejtenem a fényképezőgépemet, de szerencsére nem mindenki olyan bugyuta, mint én, úgyhogy a fotókat Anna blogján lehet megnézni.
Lányok! Köszönöm, hogy eljöttetek, nagyon jól éreztem magam!